Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı

Dev Derbi

Kim Kazandı Skor Ne

İşte Maç Özeti

Fırat Aydınus yönetimindeki büyük derbi saat 19.00' da Fenerbahçe'nin evinde yani Ülker Stadyumu'nda başladı. Maçın ilk 10 dakikasında gol görülmedi.

İlk Gol Fenerbahçe'den
Daha maçın başları olmasına rağmen çok çekişmeli giden maçta, Fenerbahçe'nin geliştirdiği atakta topun Cyle Larin'in eline çarpması sonucu maçın hakemi Fırat Aydınus penaltı noktasını işaret etti ve sarı-lacivertliler penaltı kazandı. Penaltıyı " Mesut Özil " kullandı ve gol attı. Fenerbahçe 14. dakikada " Mesut Özil " ile gole ulaştı ve 1 farkla öne geçti.
Beşiktaş'tan Çok Geçmeden Cevap Geldi

Maç bir süre Fenerbahçe'nin liderliğinde devam ederken, Beşiktaş 25. dakikada " Josef de Souza " ile golü buluyor ve beraberliği sağlıyor.

Berisha Vida'nın Hatasını Affetmiyor

Beşiktaş'ın beraberliği yakalamasından çok geçmeden Fenerbahçe " Vida "nın yaptığı büyük hata sonucunda 30. dakikada "Berisha" ile 2. golüne ulaştı ve 2-1 öne geçmeyi başardı. Vida savunma arkasına düşen topu kalecisi Ersin'e dönmek istedi ancak pas hatası yaptı ve top kısa düştü. Bunun üzerine baskı yapan Rossi topu kazandı, Berisha'ya pasladı ve Berisha golü atmayı başardı. İlk yarıda başka gol görülmedi,ilk yarı 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonlandı.

Josef de Souza Beşiktaş'ı Kurtaran İsim Oldu

Hakemin düdüğü ile ikinci yarıya başlandı. İkinci yarı Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile devam ederken, 59. dakikada Beşiktaş " Josef de Souza " ile tekrar beraberliği yakaladı, durum 2-2 berabere oldu. İkinci yarı bu skorla sonlandı. Fenerbahçe'nin gollerini " Mesut Özil " ve " Berisha " kaydederken; Beşiktaş'ın gollerinin ikisini de " Josef de Souza " kaydetti.


MAÇ SONUCU :

FENERBAHÇE : 2

Beşiktaş : 2

2 Yorumlar

BURAYA YORUMLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ.
Lütfen kötü içerikli yorumlar yapmayınız.

Daha yeni Daha eski