Manchester United - Manchester City Maçı Özet

Manchester United Manchester City Maçı

Manchester United Manchester City maçı, skor ne, kaç kaç bitti, kim kazandı, kimler gol attı, ilk 11'ler nasıl ?

İŞTE DETAYLAR !

Maç Kadroları İlk 11'ler

Manchester United
Defans Orta Saha Forvet Kaleci
T. Malacia C. Eriksen M. Rashford D. de Gea
L. Martinez S. McTominay
R. Varane J. Sancho
Diogo Dalot Bruno Fernandes
Antony

Manchester City
Defans Orta Saha Forvet Kaleci
K. Walker K. De Bruyne P. Foden Ederson
M. Akanji İlkay G. E. Haaland
N. Ake B. Silva J. Grealish
Joao Cancelo

İşte Maç Özeti

Taraftarların büyük bir heyecan ile beklediği maç, büyük derbi hakemin düdüğü ile Etihad Stadı'nda başladı. Maç daha başlar başlamaz Manchester City yoğun baskı yapmaya başladı ve daha maça yeni başlanmışken 8. dakikada "Phil Foden" takımına golü kazandırdı. Manchester City önde olmasına rağmen baskıyı azaltmıyordu ve beklenen oldu 34. ve 37. dakikalarda takımın yeni, genç yıldızı "Erling Haaland" takımına art arda 2 gol kazandırdı ve skoru 3-0'a getirdi. Ancak Manchester City Manchester United'e rahat vermiyordu ve ilk yarının sonuna doğru 44. dakikada "Phil Foden" takımına 2. golünü kazandırdı. Kırmızı şeytanlar(Manchester United) devre arasına 4-0 geride girdiler.

Hakemin düdüğüyle ikinci yarıya geçildi. Manchester United ikinci yarı daha hırslı oynamaya ve baskı yapmaya başladı ve bu baskı 56. dakikada sonuç verdi. Manchester United 56. dakikada yeni transfer "Antony"nin harika golü ile skoru 4-1 yaptı. Fakat Manchester City yediği golün ardından maçın hakimiyetini tekrardan ele aldı ve dakika 64'te "Erling Haaland"ın 3. golü ile durumu 5-1 yaptı. Bu gol ile Haaland hat trick yapmış oldu. Durum 5-1 olmasına rağmen Manchester City hala gol arıyordu ve 73. dakikada "Phil Foden" kendisinin 3. takımının ise 6. golünü attı. Bu golü ile Foden da Haaland gibi hat trick yapmış oldu.

Manchester City 6-1 öne geçmişti ve Foden'ın golünün ardından baskıyı kesmişti. Manchester City'nin baskıyı kesmesinin üzerine kırmızı şeytanlar baskıyı arttırdı. Bu baskının sonucunda Manchester United 84. dakikada oyuna sonradan giren "Anthony Martial" ile 2. golünü buldu. Manchester United aradaki farkı azaltmak istiyordu. Kırmızı şeytanlar 90+1'de düzenlediği atak sonucunda penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan isim "Anthony Martial"di. Martial 90+1'de penaltıdan attığı gol ile kendisinin 2. ; takımının ise 3. golünü atarak skoru 6-3'e getirdi. Ve maç bu skor ile sona erdi.

SKOR

MANCHESTER CITY : 6

MANCHESTER UNITED : 3

"Premier Lig(İngiltere Ligi) puan durumunu" ve "Diğer Spor Haberleri" ni görmek isterseniz alttaki butonlara tıklamanız yeterli.

Premier Lig Puan Durumu Diğer Spor Haberleri

Yorum Gönder

BURAYA YORUMLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ.
Lütfen kötü içerikli yorumlar yapmayınız.

Daha yeni Daha eski